Lid worden?

Van zo'n historische vereniging wil je natuurlijk lid worden. Je kunt bij ons muziek leren maken, leren trommelen of leren twirlen en het lidmaatschap heeft vele voordelen. Tevens is het natuurlijk een leuke hobby.

Lid Worden?!

Altijd op zoek naar leden

De harmonie is altijd op zoek naar leden. Of je nu wilt leren twirlen/dansen, trommelen of een instrument bespelen, alles kan. De harmonie beschikt over verschillende instrumenten, zoals een d warsfluit, klarinet, trompet, tuba, hobo waar je via de vereniging les in kunt krijgen. Ook trommel-les wordt via de vereniging verzorgd. Na een korte periode les kun je meespelen in het jeugdorkest, waardoor je wordt voorbereidt op het harmonie-orkest. Ook het jeugdorkest heeft concerten waardoor je al meteen ervaring opdoet.

Meer dan muziek alleen

Naast het muziek maken en/of dansen organiseerd de vereniging ook elk jaar het ceciliafeest, waar alle leden kunnen genieten van een leuke activiteit of feestavond. Ook gaat de jeugd vaker op kamp. Deze extra activiteiten zorgen voor een gezellige sfeer binnen de vereniging, waar vooral gezellig samen musiceren belangrijk is.

Verschillende onderdelen maar toch één geheel

De vereniging bestaat uit 5 onderdelen. Het oudste onderdeel is het harmonie-orkest. Daarnaast is er de drumband, de majoretten en miniretten en het jeugdorkest. Deze onderdelen staan niet geheel los van elkaar. Regelmatig treden de harmonie, drumband en majoretten/miniretten naar buiten tijdens een straatoptreden. Daarnaast is er elk jaar een zomerconcert waar alle onderdelen een optreden verzorgen. Zo blijft het contact tussen de verschillende gedeelten van de vereniging intact.

Meer informatie over aanmelden?

Neem contact op met het secretariaat, per email of vul het belangstellingsformulier in. Aanvankelijk mag het nieuwe lid het muziekinstrument gaan bespelen wat hij/zij graag wilt, echter blijkt dat het instrument niet voorradig is of dat iemand (nog) te klein van stuk is voor dat instrument dan zal een ander instrument gekozen moeten worden. Lidmaatschap bij harmonie kost € 11,50 per maand voor leden jonger dan 21 en € 13,50 per maand voor leden ouder dan 21 jaar. Er is een reductieregeling vanaf het 3e lid van één gezin. Muziekles kost € 20,50 per maand voor leden onder de 21 jaar.

(prijswijzigingen/typfouten voorbehouden)

Belangstelling

Wilt u vrijblijvend informatie over de vereniging en wilt u dat iemand contact opneemt? Vul dan dit belangstellingsformulier in!

Lid worden?

Wilt u zich aanmelden als lid? Dan dient u dit aanmeldingsformulier in te vullen en in te leveren bij een bestuurslid.