19-06-2018 12:42 Leeftijd: 28 days

316 stemmen bij Rabobank Clubkas Campagne

We mogen weer trots zijn. Wederom hebben we bij de Rabobank Clubkas Campagne hoge ogen gegooid en hebben we jouw stem in ontvangst mogen nemen! En dit terwijl de actie steeds populairder wordt!

In totaal ontvingen we 316 stemmen, wat resulteert in een geweldig bedrag van € 1247,61 van de Rabobank Westelijke Mijnstreek.

We willen je hartelijk danken voor deze steun! Met het geld zullen wij de Musickids projecten op de basisscholen verder kunnen doorzetten. Vrijdag 29 juni is het slotconcert van het project van BS de Kluis en inmiddels is het project ook op BS de Driesprong gestart. Als vereniging hebben we hier inmiddels al ruim € 5000 in geïnvesteerd, dus bovenstaande bijdrage helpt enorm om dit mogelijk te kunnen maken.

Zo kunnen we de kinderen van de basisschool enthousiasmeren voor muziek maken, een hobby die je een leven lang veel plezier geeft!

Bekijk de volledige uitslag