16-07-2015 08:55 Leeftijd: 4 yrs

Majoretten behalen fase 2

Majoretten
Door: Majoretten

Afgelopen zaterdag 4 juli begonnen 5 majorettes van onze vereniging 's morgens om 9.00 uur aan hun examen fase 2. Gelukkig was er airco in de zaal en na 1 uur ballet en dans konden ze even genieten van een uurtje pauze. Daarna mochten ze zich weer van hun beste kant laten zien tijdens het twirlen en het technisch programma met de baton.

Na 4,5 uur was het zover en kregen de dames de uitslag. Jenny Vaassen en Minou Raven zijn in één keer geslaagd. Voor Stephanie Tummers, Mathilda en Sophie Langenhoff was het iets te moeilijk, deze dames hebben het net niet gehaald maar kunnen als ze willen een herkansing doen.

Proficiat super gedaan!