25-11-2018 14:46 Leeftijd: 213 days

MusicKids Driesprong groot succes!

Op vrijdag 23 november werd het slotconcert gegeven van het MusicKids project op BS de Driesprong. De leerlingen van de basisschool hebben via het project van onze vereniging 15 weken les gehad op klarinet en trompet.

Het concert op 23 november werd geopend door wethouder Jos Bessems waarna de leerlingen aan een vol Hubertushuis lieten horen wat ze hadden geleerd. Dit met ondersteuning van het jeugdorkest van onze vereniging. Ze kregen een groot applaus van de aanwezige ouders, broertjes, zusjes, familieleden en vrienden!

Tot slot gaf het jeugdorkest nog een mini-concert. Het was een geslaagde avond en een geslaagd project!