04-03-2014 11:06 Leeftijd: 5 yrs

Voorspeelmiddag op 16 maart: kom kijken!

Terug van weggeweest: de Voorspeelmiddag. Een jarenlange traditie in de vereniging was de voorspeelmiddag. Dit jaar is de voorspeelmiddag terug en krijgen de leerlingen weer de kans om te laten horen wat ze hebben geleerd het afgelopen jaar!

Het belooft een gezellige middag te worden. Vanaf 14.00 uur zal in het Hubertushuis het podium worden gevuld door leerlingen van de vereniging. Slagwerk, dwarsfluit, klarinet, trompet maar ook dans van onze majoretten komt aan bod. Een leuk afwisselend programma van korte stukjes. Ideaal om eens te komen kijken naar onze vereniging als je zoon of dochter interesse heeft om lid te worden!

De middag begint om 14.00 uur. Rondom 14.45 uur zijn de blokfluiters van BS de Driesprong aan de beurt en rondom 16.30 uur zal het jeugdorkest onder leiding van Julia de Leuw de voorspeelmiddag afsluiten. Entree is gratis.