Aanmelding bedrijf Gelaens Kaartspel

Wat leuk dat je mee doet! We hebben wat gegevens nodig om de aanmelding voor het kaartspel goed te kunnen verwerken. Vul onderstaand formulier in en druk op verzenden zodat de aanmelding op de juiste manier bij ons binnenkomt. Zijn er vragen? Neem even contact op via kaartspel@harmoniegeleen.nl.

Voorkeursnummer

We plaatsen alle sponsoren op de nummer-kaarten, dus tussen nummer 2 en 10. Het is mogelijk om 3 voorkeuren door te geven voor een nummer-kaart. We zullen proberen om hier rekening mee te houden, maar kunnen dit niet garanderen.

Logo aanleveren

Het is belangrijk dat er een goede kwaliteit logo wordt aangeleverd. Dat kan via onderstaande knop 'Kies bestanden'. Lever bij voorkeur een logo aan in 'vector-formaat', zoals een EPS, AI of PDF. Twijfel je over de kwaliteit? Dan stuur eventueel meerdere bestanden mee of neem contact met ons op via kaartspel@harmoniegeleen.nl. Verzenden via WeTransfer naar kaartspel@harmoniegeleen.nl is ook mogelijk.

Let op dat we alleen een logo kunnen plaatsen. Adresgegevens of andere reclame uitingen/teksten kunnen helaas niet worden geplaatst omdat we graag het kaartspel tijdloos en rustig willen laten uitzien. We behouden ons het recht voor om deze teksten van uw logo te verwijderen.