Secretaris gezocht

Onze huidige secretaris, Bea Spijkers, heeft aangegeven per 1 juli te stoppen als secretaris en bestuurslid van de vereniging. Wel zal ze nog betrokken blijven bij andere activiteiten, zoals het oud papier ophalen. Ook via deze website willen we Bea bedanken voor alle werk in de afgelopen jaren en hopen we haar nog vaker bij harmonieactiviteiten te zien.
Mocht u iemand weten die interesse heeft in een taak binnen onze vereniging, dan kunt contact opnemen met het bestuur. Ook naast bestuurlijke taken heeft de vereniging ondersteuning nodig op verschillende gebieden!

Gerelateerd nieuws

In memorial: Jo Steskens

Helaas bereikte ons het nieuws dat ons oud-lid en oud-tambourmaître Jo Steskens is overleden. Jo is lid geweest van 1998 tot 2014 van de drumband

Lees meer »

Muzikaal de zomer in op 7 juli

We gaan de vakantie inluiden met een mooi zomerconcert. Alle geledingen van de harmonie zullen zich presenteren en zelfs samen optredens verzorgen. Al nieuwsgierig geworden?

Lees meer »