EEN UNIEK KAARTSPEL VAN EN VOOR GELEEN

Onze vereniging is voornemens een kaartspel uit te geven waarbij Geleen in al haar facetten op een originele manier onder de aandacht wordt gebracht door het personaliseren van speelkaarten.

het kaartspel

Wij hebben gekozen voor (persoonlijke) afbeeldingen van bekende verenigingen op de kaarten van ‘Boer’, ‘Vrouw’ en ‘Heer’. Bekende gebouwen en monumenten staan afgebeeld op de ‘Aas’-kaarten. Wij geven twee setjes speelkaarten uit waarvan op één setje Oud Geleen, als oudste wijk van Geleen speciaal wordt uitgelicht. Vervolgens worden Geleense bedrijven benaderd die de uitgave van dit kaartspel willen sponsoren door vermelding van hun bedrijfsnaam en -logo op de individuele kaarten ‘2’ tot en met ‘10’. Alle verenigingen en bedrijven die meedoen met dit kaartspel willen we op deze wijze ook speciaal onder de aandacht brengen bij de mensen van Geleen en eenieder die dit kaartspel koopt.

Dit originele kaartspel in een beperkte oplage van 1.500 stuks zit in een luxe verpakking en bevat twee unieke setjes speelkaarten. Het kaartspel wordt verkocht voor een vaste verkoopprijs van €15,=.  De verkoop van deze kaartspellen zal naar verwachting starten rond de feestdagen van december 2022. Wij hopen dat de kopers van onze speelkaarten met een glimlach en greuëtsj op Gelaen hun favoriete kaartspel zullen spelen waarbij ook vereniging op een originele wijze wordt vermeld.

Wil je als Geleens bedrijf deelnemen aan dit unieke kaartspel en dus op 1500 kaarspellen de komende jaren op de tafel van vele Geleners liggen? Dan meld je hier aan. Als er nog ruimte is wordt er contact opgenomen. Verenigingen die zijn benaderd kunnen via onderstaand formulier hun gegevens doorgeven. Het is helaas niet mogelijk om je als vereniging zelf aan te melden als je geen bericht hebt gehad.

Aanmelden als bedrijf

Deelnemen als bedrijf? Klik hier om je aanmelding te voltooien.

Aanmelden als vereniging

Deelnemen als vereniging? Klik hier om je aanmelding te voltooien.

Nu AL Reserveren

Het kaartspel is te koop voor € 15. Er is een beperkte oplage van 1500 stuks waarbij een deel uiteraard al bestemd is voor de deelnemende verenigingen en bedrijven. Daarnaast is het kaartspel dus te koop voor bedrijven en particulieren. Via onderstaande shop is het mogelijk om al een kaartspel te reserveren. Je ontvangt per e-mail een bericht zodra het kaartspel beschikbaar is zodat je het kunt komen ophalen.