Wim wint wisseltrofee tijdens voorspeelmiddag

Wim van de Velden is als winnaar uit de bus gekomen tijdens de voorspeemiddag 2008. Hij won de door Antoine van Buggenum (Dirigent Harmonieorkest) geschonken wisseltrofee!

Tijdens de voorspeelmiddag werden de deelnemers dit jaar beoordeeld. Het jurylis was Ger Hubens, docent aan de muziekschool Artamuse uit Geleen. Hij beoordeelde de leerlingen op het totale optreden en gaf een rapport waarin hij beschreef wat de sterke en minder sterke kanten van het optreden waren.

Uit alle deelnemers werd één leerling gekozen tot de winnaar. Dit werd niet gedaan op basis van punten, maar op basis van wie de meeste indruk had gemaakt op Ger. Hij vond dat Wim deze titel had verdiend. Of dat zo is kunt u zelf nog even terugkijken, want een gedeelte van het optreden staat op onze video pagina.

Ook zijn er natuurlijk foto’s te bewonderen van alle deelnemers. Aan alle deelnemers, hartelijk bedankt voor het meedoen en tot volgend jaar!

Gerelateerd nieuws

Jeugdorkest weer op de planken

Zondag 17 oktober 2021 stond voor het jeugdorkest eindelijk weer eens een uitvoering op het programma. Nadat het jeugdorkestentreffen, georganiseerd door Fanfare St. Caecilia uit

Lees meer »