Wim wint wisseltrofee tijdens voorspeelmiddag

Wim van de Velden is als winnaar uit de bus gekomen tijdens de voorspeemiddag 2008. Hij won de door Antoine van Buggenum (Dirigent Harmonieorkest) geschonken wisseltrofee!

Tijdens de voorspeelmiddag werden de deelnemers dit jaar beoordeeld. Het jurylis was Ger Hubens, docent aan de muziekschool Artamuse uit Geleen. Hij beoordeelde de leerlingen op het totale optreden en gaf een rapport waarin hij beschreef wat de sterke en minder sterke kanten van het optreden waren.

Uit alle deelnemers werd één leerling gekozen tot de winnaar. Dit werd niet gedaan op basis van punten, maar op basis van wie de meeste indruk had gemaakt op Ger. Hij vond dat Wim deze titel had verdiend. Of dat zo is kunt u zelf nog even terugkijken, want een gedeelte van het optreden staat op onze video pagina.

Ook zijn er natuurlijk foto’s te bewonderen van alle deelnemers. Aan alle deelnemers, hartelijk bedankt voor het meedoen en tot volgend jaar!

Gerelateerd nieuws

Muzikaal de zomer in op 7 juli

We gaan de vakantie inluiden met een mooi zomerconcert. Alle geledingen van de harmonie zullen zich presenteren en zelfs samen optredens verzorgen. Al nieuwsgierig geworden?

Lees meer »

Muziekdag groot succes

Vanochtend deden meer dan 30 enthousiaste kinderen mee met een Dans of Djembé workshop. Na een lekkere lunch mochten zij in de middag hun kunsten

Lees meer »