Drumband wint eerste prijs op bondsconcours!

De drumband van de harmonie heeft een eerste prijs in de wacht gesleept met het bondsconcours 2009!

Een prestatie waar de hele vereniging trots op is. De drumband is jaren niet op concours geweest, waardoor de prestatie erg onverwacht kwam. Ook bestaat de drumband momenteel uit veel jeugd. Dit beloofd wat voor de toekomst!

Het concours vond plaats op 4 oktober in Heythuysen. De drumband onder leiding van Jo Meijs haalde 81 punten en was dus goed voor een eerste prijs. De receptie voor deze prestatie is inmiddels geweest.

De foto’s zijn te vinden via de foto pagina.

Gerelateerd nieuws

Jeugdprins Miel 1e

VEER HÖBBE ENE JEUGPRINS IN DE HERMENIE Vandaag is tijdens de jeugdzitting van V.V. de Kraonkelaere ons drumbandlid Miel uitgeroepen als Jeugdprins Miel 1e. Van

Lees meer »