Majoretten op concours: 71.1, 75.15 en 79.5 punten!

Afgelopen zondag werd er door 5 majoretten van onze vereniging deelgenomen aan het solistenconcours te Beek. In een drukbezochte sporthal werden aan de lopende band shows opgevoerd. Helaas bleek de jury ook nu weer erg streng en werden er weer veel 2e prijzen uitgedeeld. Een van de smallteams behaalde slechts 67,5 punt. De allerhoogste score van de dag (85,25 punt) werd behaald door een duo van de Maastrichtse Twirling Stars.

Onze eigen majoretten (waaronder de jarige Jenny Vaasen) deden enorm hun best en behaalden achtereenvolgens:

Trio Jeugd 2 Sectie A 71,1 punt
Jenny Vaasen, Romy Schins en Lena van de Poel

Solist Senioren B sectie A 75,15 punt
Veronique Goossens

Solist Senioren B sectie A 79,5 punt
Patricia Meijer

Allemaal van harte gefeliciteerd met jullie prijs en veel succes gewenst voor zondag 14 november 2010, want dan kunnen jullie proberen om voldoende punten te verzamelen om mee te dingen naar een plek voor de Limburgse Kampioenschappen.

Gerelateerd nieuws