Drumband neemt deel aan solistenconcours op 23 januari

Komt dit zien komt dit zien!!!!!!!!!!!!!!

Nee we gaan geen circus beginnen. Dit gaat over het solistenconcours van 9 heren van onze drumband. De mannen nemen op zondag 23-1-2011 deel aan het solistenconcours te Spaubeek. Het eerste optreden is rond de klok van 11.30 uur in het MFC te Spaubeek.

Om ze een beetje voor te bereiden wordt er op dinsdag 18-1 een generale repetitie gehouden in ons eigen Hubertushuis. Deze begint om 20.00 uur. Het zou leuk zijn als ze voor een volle zaal kunnen spelen! Daarom roep ik iedereen op om naar dit geweldig evenement te komen kijken. Wie Jo Meijs kent weet dat hij dit op zijn manier aan elkaar zal praten. Ook heeft hij toegezegd om een aantal “gekke” optredens te verzorgen.

Neem opa, oma, buurman, buurvrouw en wie je nog kan bedenken mee en steun de mannen bij hun optreden.

Het adres van het Hubertushuis is bij iedereen bekend. Van het MFC in Spaubeek is Musschenberg 101.

Gerelateerd nieuws