Drie-dubbel optreden op Koninginnedag

De harmonie heeft wederom dit jaar een druk programma tijdens Koninginnedag! ‘s Ochtends zal de harmonie uittrekken naar zowel de Kluis als naar Oud-Geleen en ‘s avonds heeft de drumband een wel zeer bijzonder optreden.

Al jaren is in de Kluis tijdens de Koninginnedag een braderie die veel publiek trekt. De harmonie is hier ook al jaren van de partij om deze gezellige buurt activiteit te openen. Om 12 uur zal het startschot voor een gezellige middag worden gegeven en zal de harmonie een korte rondtocht door de Kluis maken om de buurt op de hoogte te stellen van dit evenement.

Aansluitend zal de harmonie doortrekken naar het Schuttersplein in Oud-Geleen waar ook al jaren achtereen een braderie wordt georganiseerd. Hier zal de vereniging rondom 13.30 uur een serenade geven aan alle bezoekers en omwonenden. 

‘s Avonds is traditiegetrouw het vuurwerk bij Glanerbrook. Onze vereniging hoeft hier echter dit jaar niet het voorprogramma te verzorgen. Er is namelijk in de Stichting Samenwerkende Geleense Harmonieën (SSGH) besloten om deze activiteit te laten rouleren over de drie Geleense harmonieorkesten en zal daarom dit jaar door Harmonie Lindenheuvel worden opgeluisterd. 

Onze drumband heeft deze avond echter een zeer bijzonder ander optreden. In Beek wordt namelijk de Queensparade georganiseerd. Deze stoet wordt sinds 2003 georganiseerd en is inmiddels uitgegroeid tot een groot evenement. Het is ontstaan uit de vroegere TapToe die in Beek werd gehouden op Koninginnedag en trekt jaarlijks veel bezoekers. De entree voor dit evenement is gratis en de drumband heeft de afgelopen maanden hard haar best gedaan om een bijzonder programma in te studeren. Het is dus zeker de moeite waard om een kijkje te gaan nemen! De parade vertrekt om 18.30 uur vanaf de markt in Beek. Meer info via http://www.queensparadebeek.nl 

Gerelateerd nieuws

Jeugdprins Miel 1e

VEER HÖBBE ENE JEUGPRINS IN DE HERMENIE Vandaag is tijdens de jeugdzitting van V.V. de Kraonkelaere ons drumbandlid Miel uitgeroepen als Jeugdprins Miel 1e. Van

Lees meer »