Lezing over de oudste harmonie van Geleen

Gui Hoedemakers, voorzitter onze vereniging, geeft een zeer interessante lezing over het heden en verleden van Harmonie St. Cecilia 1866. Recent hebben we ons 145 jarig jubileum gevierd. Harmonie St.-Cecilia 1866 is daarmee de oudste vereniging inzake aaneengesloten jaren van bestaan binnen Geleen. Tijdens de lezing zal het nodige beeldmateriaal worden getoond.

Het is dus zeer de moeite waard om op 6 februari een kijkje te gaan nemen bij de Heemkunde vereniging in Geleen. Om 20.00 uur zal het beginnen in het lokaal van de Heemkunde vereniging gelegen aan de Jupiterstraat 35A, 6160 HA in Geleen. De entree is gratis.

Gerelateerd nieuws

In memorial: Jo Steskens

Helaas bereikte ons het nieuws dat ons oud-lid en oud-tambourmaître Jo Steskens is overleden. Jo is lid geweest van 1998 tot 2014 van de drumband

Lees meer »

Muzikaal de zomer in op 7 juli

We gaan de vakantie inluiden met een mooi zomerconcert. Alle geledingen van de harmonie zullen zich presenteren en zelfs samen optredens verzorgen. Al nieuwsgierig geworden?

Lees meer »