Nieuwe inhoud carnavalsmarsboekje

Er is wat onduidelijkheid over de inhoud van het carnavals-marsboekje. Vandaar dat er een nieuwe lijst is opgesteld met alle marsen die in dit boekje moeten zitten. Zorg alsjeblieft zelf dat je het boekje compleet hebt voor volgende week zondag, 12 februari!

Als je nu al weet dat je marsen mist, laat dit dan weten via muziekarchief@harmoniegeleen.nl dan zullen Martijn en Harrie proberen deze partijen al te verzamelen. Anders graag aan het begin of einde van de repetitie even bij Martijn of Harrie melden.

Gerelateerd nieuws

Limburgs Kampioen

Afgelopen zondag nam onze majorettengroep deel aan de Limburgse kampioenschappen te Brunssum. Een spannende dag voor de dames die maandenlang hard hebben getraind om een

Lees meer »

De voorzitter vertelt

Een leuk stuk stond deze week in de MijnGazet. Onze voorzitter vertelt… onder andere over ons mooie Theaterconcert van 2 december. Lees het stuk hier!

Lees meer »