Harmonie heeft ‘mooiste verenigingsbord’

Tijdens de solistenconcoursen afgelopen weekend in Meijel hebben de majoretten verschillende prijzen in de wacht weten te slepen.

De uitslagen van het wedstrijdgedeelte senior Basis waren als volgt: Veronique Goossens 65,8, Shirley Dieteren 65,7 en Patricia Meijer 68,3 punten. Patricia heeft zich hiermee geplaatst voor het Limburgs kampioenschap. 

In de categorie Junior Basis behaalde Romy Schins 63,8 punten. 

In het Next Generation Cup gedeelte behaalden Maud Vaassen en Iris Dieteren in de divisie Jeugd 1 duo 140 punten en werden hiermee 1e in hun sectie waarmee ze een mooie medaille ontvingen. 

Maud Vaassen, Iris Dieteren, Meike Roemen, Shania Broeks, Bente Smits en Yvette Langenhoff in team jeugd 1 behaalden 170 punten, werden hiermee 3e in hun sectie en konden dus ook met een mooie medaille naar huis. 

Jenny Vaassen haalde in de divisie jeugd 2 160 punten en was hiermee de heuse winnaar in haar sectie met ook een medaille. 

Lena van de Poel, Maddy Meulenbeek, Sophie Langenhoff, Mathilda Langenhoff, Minou Raven en Jenny Vaassen haalden 140 punten.

Tevens behaalde de vereniging de prijs voor het mooiste verenigingsbord. Dames, van harte gefeliciteerd met deze mooie resultaten!

Gerelateerd nieuws