Concoursweekenden op komst

De komende twee weekenden van de harmonie zullen in het teken staan van de individuele prestaties. Er zijn namelijk weer concoursen in aantocht.

Komende zaterdag zal het Nederlands Kampioenschap slagwerk plaatsvinden in Berlicum. Van onze vereniging heeft een ruime delegatie zich geplaatst voor deze wedstrijden. Jasper Buijs zal om 10.24 uur de aftrap geven, waarna Stijn Eurelings (10.36 uur) en Jim Heijne (11.06 uur) zullen volgen. De uitslag van deze wedstrijden wordt verwacht rondom 13.00 uur.

Patrick Steskens zal de dag voor onze vereniging afsluiten met een optreden om 15.36 uur. Hij moet tot 19.00 uur in spanning blijven voordat de uitslag zal worden medegedeeld. 

U bent van harte welkom om de slagwerkers te gaan aanmoedigen. Het concours zal plaatsvinden in Sociaal-Cultureel centrum Den Durpsherd, Kerkwijk 61 in Berlicum.

Het weekend hierna is het de beurt aan de majorettes om een prestatie te leveren. Zij doen namelijk mee aan het majoretteconcours in Meijel. Deze dag begint om 10.00 uur en de prijsuitreiking is gepland rondom 15.15 uur. De deelnemers hebben de kans om zich te plaatsen voor het NK Majoretten op 15 december in Oss. Om de dames van de majoretten aan te moedigen zult u moeten afreizen naar Sporthal de Korref in Meijel. 

Dames en heren, namens de vereniging heel veel succes de komende weekenden!

Gerelateerd nieuws