Ga mee naar het NK Majoretten!

Voor de deelnemers en hun begeleiders is er een bus geregeld naar het NK majoretten op 15 december aanstaande. Iedereen mag mee, zolang er nog plaats is in de bus. Aan de ouders, opa’s, oma’s en overige supporters vragen wij een eigen bijdrage van circa € 15,- p.p. Afhankelijk van het aantal betalende sup- porters kan de eigen bijdrage iets hoger of lager uitvallen. Dit verschil wordt uiteraard achteraf met jullie verrekend.

De bus vertrekt ‘s ochtends om 7.15 uur bij het Hubertushuis en ‘s avonds om circa 19.00 uur bij de parkeerplaats van "Sport & Bowlingcentrum Rusheuvel".

Tip: zorg zelf voor een gedegen lunchpakket om de dag goed door te komen.

Aanmelden kan via majoretten@harmoniegeleen.nl. Supporters en ouders, let op met reserveren van de bus! Vol is vol op basis van volgorde van aanmelding.

Voor diegene die toch met de auto willen, navolgend de adresgegevens: Sport & Bowlingcentrum Rusheuvel, Rusheuvelstraat 5, 5346 JH Oss.

Gerelateerd nieuws

Limburgs Kampioen

Afgelopen zondag nam onze majorettengroep deel aan de Limburgse kampioenschappen te Brunssum. Een spannende dag voor de dames die maandenlang hard hebben getraind om een

Lees meer »