Resultaten NK Majoretten Waalwijk

Op zaterdag 14 december vertrok ‘s ochtends om 7.00 uur de bus met onze majoretten en hun aanhang richting sporthal De Slagen te Waalwijk. In een sterk deelnemersveld kwamen onze majoretten toch net nog wat te kort om zich een titel te veroveren. Maar de resultaten mogen er desondanks zijn.

Maud en Iris scoorden 63,25 punten en haalden daarmee de 2de prijs in hun categorie. De meisjes (Iris, Bente, Shania, Meike, Yvette en Maud) kregen de 5de plaats met 61,3 punten. Het solo-optreden van Jenny werd beloond met 68 punten en dit leverde eveneens een 5de plaats op.

Een podiumplek was er tenslotte weggelegd voor Patricia, Shirley, Veronique en Romy die met 68,4 punten een bronzen plak ofwel de 3de plek wisten te bemachtigen.

Meiden, super gedaan! Wij zijn trots op jullie en wensen jullie voor de komende wedstrijden alvast veel succes.

Gerelateerd nieuws