Kaarten bevrijdingsconcert nu te koop

In september is het exact 70 jaar geleden dat Geleen werd bevrijd. Een heuglijk feit, wat tot op de dag van vandaag jaarlijks wordt herinnerd. Deze herinnering zal door Harmonie St. Cecilia 1866 op 28 september nog eens op een speciale wijze worden herhaald.

Op zondagmiddag 28 september zal om 14.30 uur in de Hanenhof namelijk een uniek bevrijdingsconcert plaatsvinden. Dit eenmalige concert zal bestaan uit muziek van tijdens de oorlog en uiteraard muziek van de bevrijdingsfeesten. De Heemkunde vereniging heeft niet eerder vertoonde beelden van Geleen in de oorlogsjaren en van de bevrijding gevonden welke tijdens het concert worden vertoond. Ook zal voorafgaand en na afloop van het concert een tentoonstelling van de Heemkunde vereniging te bezichtigen zijn. Samen met de muziek zal dit een fantastische indruk geven van Geleen in de jaren 1940-1944.

Muzikaal wordt het concert ondersteund door het zangkoor Vocals Sollys. Recent hebben zij tijdens Memorial day opgetreden in New York. Nu zijn ze terug in Geleen om ook u kippenvel te bezorgen.

Een echt uniek concert. Eenmalig en speciaal voor iedereen die interesse heeft in de historie van Geleen en de vrijheid wil vieren.

Kaarten zijn vanaf nu te koop bij OCOGHubertushuis "de Boew", via deze pagina of bij de leden van de harmonie. In de voorverkoop kosten deze kaarten € 5,-. Mochten er nog kaarten overblijven dan zullen deze aan de kassa worden verkocht voor € 7,50.

Gerelateerd nieuws

Pássaros do Brasil

Een mooie opname van het harmoniestuk Os Pássaros do Brasil is hier te vinden: https://www.youtube.com/watch?v=wEtdarX7Tks&list=WL0188711AD8153F24 https://www.youtube.com/watch?v=HBvr940YDJw&list=WL0188711AD8153F24 https://www.youtube.com/watch?v=3PxhD8x8rRE&list=WL0188711AD8153F24

Lees meer »