Solistenconcours drumband in Geleen op zondag 18 januari

Zondag 18 januari organiseert onze vereniging het solistenconcours van de Limburgse Bond van Tamboerkorpsen voor het district Maastricht. Vanaf 11 uur ‘s morgens zullen 47 solisten, duo’s en ensembles uit de regio Sittard-Geleen en Maastricht optreden in het Hubertushuis in Geleen. Rond 15.45 worden de uitslagen verwacht en wordt duidelijk wie de prijzen winnen en welke deelnemers zich geplaatst hebben voor de Limburgse Kampioenschappen.
Entree is door de bond vastgesteld op 5 euro voor volwassenen en 1 euro voor kinderen.

Dit solistenconcours is het eerste evenement dat dit jaar georganiseerd wordt in het kader van het 60-jarig jubileum van onze drumband. Later dit jaar staat onder andere nog een groot jubileumconcert op de agenda.

Bekijk hier de lijst van deelnemers

Bekijk hier het programmaboekje

Gerelateerd nieuws

Drumband weer van start

Komende dinsdag zal de drumband weer gaan repeteren. De groep is gesplitst in twee delen, zodat er niet te veel personen tegelijk binnen zijn. Tevens

Lees meer »