Resultaten Champions Trophy

Op 28 februari jl. namen 12 mini-/majorettes deel aan de Champions Trophy te Neerpelt (België), Het was een heel spannend gebeuren met een sterk deelnemersveld en helaas konden onze majoretten daar slechts één podiumplek bemachtigen. Het is natuurlijk goed om eens te moeten strijden tegen goede tegenstanders want dat motiveert om te blijven oefenen, maar als je dan ziet dat onze grootste majoretten even groot zijn als de kleinste majoretten van andere deelnemende korpsen dan voelt het toch een beetje als "oneerlijke concurrentie".

Desalniettemin hebben onze Nederlandse Kampioenen de 2e plek gehaald in hun categorie en dat is een prestatie op zich. Als deze dames zo blijven doorgaan, dan zien we de beker van de Champions Trophy nog wel eens deze kant op komen!

Verschillende keren was er een totaal oranje (Nederlands) podium, een enkele keer kleurde dat rood (Belgische winnaars). De einduitslag was uiteindelijk 20 – 17 voor de Belgen omdat zij vaker de eerste plek wisten te behalen in de categorieën waarin Nederlanders tegen Belgen mochten strijden.

Uitslagen van onze majoretten:
6de plaats Twirling duo: Maud Vaassen / Iris Dieteren
5de plaats Team Dance Twirl
2de plaats Twirling Corps

Proficiat meiden!

Gerelateerd nieuws

Limburgs Kampioen

Afgelopen zondag nam onze majorettengroep deel aan de Limburgse kampioenschappen te Brunssum. Een spannende dag voor de dames die maandenlang hard hebben getraind om een

Lees meer »