Sex, DruMs and Rock ‘n Roll op het Brouwersplein

Vrijdagavond 10 juli is het zo ver. Het jubileumconcert van onze drumband zal op het Brouwersplein van start gaan onder het motto: Sex, DruMs and Rock ‘n Roll! Met medewerking van de band Melting Stuff zal de drumband een avond entertainment bieden zoals nooit tevoren. 

Vaste bezoekers van onze zomerconcerten weten al dat een concert van onze drumband alles behalve saai is. Het kan zomaar gebeuren dat het publiek moet meefluiten of dat er een nineties-medley voorbij komt. Zelfs een echte drum-battle heeft al plaatsgevonden. Echter dit jaar viert de drumband haar 60 jarig jubileum. Dat kan uiteraard niet stil voorbij gaan en dit jubileumconcert is dan ook het hoogtepunt van dit jaar! 

Een concert dat je niet wilt missen. Entree is geheel gratis en onder het genot van een drankje kan het concert worden aanschouwd. Het begint om 19.30 uur op het Brouwersplein in Oud-Geleen.

Gerelateerd nieuws

Drumband weer van start

Komende dinsdag zal de drumband weer gaan repeteren. De groep is gesplitst in twee delen, zodat er niet te veel personen tegelijk binnen zijn. Tevens

Lees meer »

Jeugd Play-inn enorm geslaagd

Afgelopen zaterdag heeft in het kader van ons jubileum een jeugd play-inn dag plaatsgevonden. Gedurende de dag werd hard gerepeteerd door ons jeugdorkest, aangevuld met

Lees meer »