Sex, DruMs and Rock ‘n Roll op het Brouwersplein

Vrijdagavond 10 juli is het zo ver. Het jubileumconcert van onze drumband zal op het Brouwersplein van start gaan onder het motto: Sex, DruMs and Rock ‘n Roll! Met medewerking van de band Melting Stuff zal de drumband een avond entertainment bieden zoals nooit tevoren. 

Vaste bezoekers van onze zomerconcerten weten al dat een concert van onze drumband alles behalve saai is. Het kan zomaar gebeuren dat het publiek moet meefluiten of dat er een nineties-medley voorbij komt. Zelfs een echte drum-battle heeft al plaatsgevonden. Echter dit jaar viert de drumband haar 60 jarig jubileum. Dat kan uiteraard niet stil voorbij gaan en dit jubileumconcert is dan ook het hoogtepunt van dit jaar! 

Een concert dat je niet wilt missen. Entree is geheel gratis en onder het genot van een drankje kan het concert worden aanschouwd. Het begint om 19.30 uur op het Brouwersplein in Oud-Geleen.

Gerelateerd nieuws

Jeugdprins Miel 1e

VEER HÖBBE ENE JEUGPRINS IN DE HERMENIE Vandaag is tijdens de jeugdzitting van V.V. de Kraonkelaere ons drumbandlid Miel uitgeroepen als Jeugdprins Miel 1e. Van

Lees meer »