Premium kaarten TOP2000 uitverkocht, normale kaarten nog te krijgen

De kaartverkoop voor het Offermans-Joosten TOP2000 concert loopt goed. Inmiddels is de zaal voor driekwart gevuld. De 100 beschikbare PREMIUM-kaarten die een gegarandeerde zitplaats op de eerste rijen en enkele consumpties bieden, zijn inmiddels helemaal uitverkocht!

Er zijn wel nog ‘gewone’ kaarten te koop. Ook voor gasten met een entreekaart van € 15,- zijn er nog zitplaatsen, maar dit zijn er niet voldoende voor alle bezoekers. Naast de zitplaatsen zijn er ook nog staanplaatsen. 

Tevens zijn er ook nog combi-kaarten te krijgen die toegang geven voor het gehele weekend, met op zaterdag het Offermans-Joosten TOP2000 concert en op zondag het Kartoesj & Big-band Time-Out concert!

Gerelateerd nieuws

Limburgs Kampioen

Afgelopen zondag nam onze majorettengroep deel aan de Limburgse kampioenschappen te Brunssum. Een spannende dag voor de dames die maandenlang hard hebben getraind om een

Lees meer »

De voorzitter vertelt

Een leuk stuk stond deze week in de MijnGazet. Onze voorzitter vertelt… onder andere over ons mooie Theaterconcert van 2 december. Lees het stuk hier!

Lees meer »