Kaarten 150 Jaar Limburg Concert nu te bestellen!

Waar we vorig jaar het 150 jarige jubileum van Harmonie St. Cecilia 1866 hebben gevierd, valt er dit jaar weer een 150 jarig jubileum te vieren en wel van de Provincie Limburg. In mei 1867 werd het Verdrag van Londen getekend en daarmee kwam er een einde aan de dubbele staatkundige status van Limburg en hoorde de provincie alleen bij Nederland. Ter ere van dat jubileum en om te laten zien wat Limburg voor muzikaal talent heeft, zal de harmonie een themaconcert geven in het Graaf Huyn college. Vele Limburgse liedjes met zang, gedichten en muzikale werken van Limburgse componisten zullen ten gehore gebracht worden.
Het concert begint om 20:00 in het Graaf Huyn College, Jos Klijnenlaan 683 in Geleen.
Kaarten kosten €5 in de voorverkoop en zijn hier online te bestellen of bij de voorverkoop adressen Hubertushuis De Boew in Oud-Geleen en Dit & Dat in de Zuidhof.

Gerelateerd nieuws

Limburgs Kampioen

Afgelopen zondag nam onze majorettengroep deel aan de Limburgse kampioenschappen te Brunssum. Een spannende dag voor de dames die maandenlang hard hebben getraind om een

Lees meer »

De voorzitter vertelt

Een leuk stuk stond deze week in de MijnGazet. Onze voorzitter vertelt… onder andere over ons mooie Theaterconcert van 2 december. Lees het stuk hier!

Lees meer »