In Memoriam: Pit Vroemen

Helaas bereikte ons het nieuws dat ons ere-lid Pit Vroemen op 18 juli 2019 op 94 jarig leeftijd is overleden. Pit werd in 1978 lid van onze vereniging en heeft zich jaren ingezet als bestuurslid. Zijn verdiensten werden door de leden van de vereniging dusdanig gewaardeerd dat hij in 1998 tijdens de algemene vergadering is verkozen tot ere-lid. 

Als ere-lid bleef Pit betrokken bij de vereniging en was hij regelmatig te zien tijdens activiteiten. Ook bij de jubilea was hij steenvast van de partij. Een serenade van de harmonie in 2015 vond hij geweldig.

Helaas ging het met de gezondheid van Pit de laatste jaren minder goed. Het speldje voor het 40 jarig jubileum heeft hij derhalve thuis ontvangen, waar hij wel heel erg trots op was. 

We zullen Pit herdenken als een bijzonder verenigingsmens en wensen zijn familie en vrienden veel sterkte toe.

Gerelateerd nieuws