Zondag 6 oktober: SC1866 Muziekdag, Doe je mee?

Ook dit jaar is het weer oktobermaand Kindermaand! Onze vereniging organiseert daarom een speciale Muziekdag op zondag 6 oktober in het Hubertushuis. Tijdens de muziekdag kunnen geïnteresseerde leerlingen deelnemen aan een workshop dans of slagwerk of meer informatie krijgen over een blaasinstrument.

De dag begint ‘s ochtends met workshops, waarna er een lunch wordt verzorgd. Na de lunch start om 14.00 uur het optreden, waar leerlingen van de vereniging laten horen wat ze het afgelopen jaar hebben geleerd, maar ook de resultaten van de workshop worden gedemonstreerd. Een leuke gezellige dag voor iedereen die geïnteresseerd is!

Wil je deelnemen? Meld je aan via deze link en vergeet er niet in te vermelden in welke workshop (dans/slagwerk) je interesse hebt of van welk blaasinstrument je meer wilt weten. Deelname aan de workshop kost €5 (inclusief lunch).

Gerelateerd nieuws

Muzikaal de zomer in op 7 juli

We gaan de vakantie inluiden met een mooi zomerconcert. Alle geledingen van de harmonie zullen zich presenteren en zelfs samen optredens verzorgen. Al nieuwsgierig geworden?

Lees meer »

Muziekdag groot succes

Vanochtend deden meer dan 30 enthousiaste kinderen mee met een Dans of Djembé workshop. Na een lekkere lunch mochten zij in de middag hun kunsten

Lees meer »