Wij komen weer door de straten

Wij komen weer collecteren!

De komende weken is onze jaarlijkse donateursactie weer in de wijken Oud Geleen en De Kluis.

Dit jaar is uiteraard alles anders dan voorgaande jaren. Onze eerste donateursactie is normaliter in mei, maar deze heeft dit jaar geen doorgang kunnen vinden. We zullen nu dan ook aangepaste routes lopen en niet alle straten spelend kunnen bezoeken. Hiervoor rekenen we op uw begrip.
Ook dit jaar hopen we weer op uw financiële bijdrage te mogen rekenen zodat we de Geleense muziek-cultuur in stand kunnen houden, leerlingen kunnen opleiden en diverse evenementen kunnen blijven opluisteren.

Om de overdracht van contant geld te minimaliseren kunt u uw donatie ook via Tikkie betalen. Ga hiervoor naar www.harmoniegeleen.nl/tikkie of scan de QR code op de kaart die u ontvangt en maak een bedrag naar keuze over. U kunt deze kaart dan als ‘donatie’ aan de collectant geven. Contant geld geven is uiteraard ook mogelijk.

We hebben al verschillende online donaties binnengekregen naar aanleiding van onze flyers. Dank daarvoor! Wil je nog doneren, dat kan hier: www.harmoniegeleen.nl/tikkie.

Gerelateerd nieuws