Jeugdorkest weer op de planken

Zondag 17 oktober 2021 stond voor het jeugdorkest eindelijk weer eens een uitvoering op het programma. Nadat het jeugdorkestentreffen, georganiseerd door Fanfare St. Caecilia uit Spaubeek, een aantal keer vanwege coronamaatregelen moest worden verzet, ging het die zondag eindelijk door.

Nadat het orkest was geïntroduceerd door een bestuurslid van de organiserende fanfare, kondigden Emma en Ema de werken aan die uitgevoerd werden. Dat waren onder andere Pink Panther, Waltzing Mathilda, Abba Gold en Latin Gold.

De jeugd was blij om weer eens muziek te kunnen laten horen aan het publiek.

Gerelateerd nieuws

Muzikaal de zomer in op 7 juli

We gaan de vakantie inluiden met een mooi zomerconcert. Alle geledingen van de harmonie zullen zich presenteren en zelfs samen optredens verzorgen. Al nieuwsgierig geworden?

Lees meer »