In Gelaen van de kaart daverend succes!

Afgelopen zaterdag bracht Harmonie St. Cecilia 1866 Geleen het theaterconcert “In Gelaen van de Kaart” op de planken, en het evenement bleek een regelrecht daverend succes. Het publiek werd getrakteerd op een onvergetelijke avond vol muziek, drama en entertainment.

Het theaterconcert, dat plaatsvond in een bomvolle Hanenhof, bood een unieke mix van harmoniemuziek, toneel en een show van onze drumband. Ook de majoretten dansten mee. De leden van Harmonie St. Cecilia 1866 Geleen zorgden niet alleen voor een indrukwekkende muzikale ervaring, maar de toneelspelers brachten ook een meeslepend verhaal waarin de oude vrienden Marcha en Peter na lange tijd nog eens de kroegen van Geleen bezochten.

De voorzitter van Harmonie St. Cecilia 1866 Geleen, Raimond Verhoef, toonde zich na afloop verheugd over het succes van het theaterconcert. “We hebben ruim een jaar aan dit project gewerkt, en het is fantastisch om te zien dat het publiek zo enthousiast heeft gereageerd. Dit succes is niet alleen te danken aan de muzikale prestaties van onze leden, maar ook aan de geweldige inzet van het gehele team achter de schermen.”

Het succesvolle optreden van Harmonie St. Cecilia 1866 Geleen bevestigt eens te meer dat cultuur en muziek een verbindende kracht hebben, en dat de oudste harmonie van Geleen nog springlevend is.

Gerelateerd nieuws

Jeugdprins Miel 1e

VEER HÖBBE ENE JEUGPRINS IN DE HERMENIE Vandaag is tijdens de jeugdzitting van V.V. de Kraonkelaere ons drumbandlid Miel uitgeroepen als Jeugdprins Miel 1e. Van

Lees meer »

Limburgs Kampioen

Afgelopen zondag nam onze majorettengroep deel aan de Limburgse kampioenschappen te Brunssum. Een spannende dag voor de dames die maandenlang hard hebben getraind om een

Lees meer »

De voorzitter vertelt

Een leuk stuk stond deze week in de MijnGazet. Onze voorzitter vertelt… onder andere over ons mooie Theaterconcert van 2 december. Lees het stuk hier!

Lees meer »