Nieuwe voorzitter gekozen en jubilarissen gehuldigd

Na zich 10 jaar lang met hart en ziel te hebben ingezet als voorzitter van Harmonie St. Cecilia 1866 Geleen heeft Raimond Verhoef in oktober jongstleden kenbaar gemaakt zich niet meer verkiesbaar te stellen. Onder zijn leiding heeft de harmonie de afgelopen jaren mooie stappen gezet en prachtige momenten beleefd. Raimond werd tijdens de ledenvergadering bedankt voor zijn inzet.

Ook werden 3 jubilarissen gehuldigd. Penningmeester Cor Willems en klarinettiste Jolie Kox waren 12,5 jaar lid en ontvingen het verenigingsspeldje. Carool Frantzen was 40 jaar lid van de bond.

Afgelopen zondag 17 maart aanstaande droeg het bestuur ook Maud Schenk-Hermans tijdens de jaarvergadering voor als de nieuwe voorzitter. De leden stemden voor een benoeming van haar als nieuwe voorzitter. Maud was in de jaren ’90 spelend lid van het Oud-Geleense harmonieorkest.

Naast haar toekomstige betrokkenheid bij de harmonie, vervult Maud momenteel ook de rol van raadslid in de gemeente Sittard-Geleen. Haar voordracht als voorzitter markeert een historisch moment, waarbij zij, de eerste vrouwelijke voorzitter is in het 158-jarige bestaan van Harmonie St. Cecilia 1866 Geleen.

Het bestuur en leden zijn van mening dat Maud Schenk-Hermans met haar ervaring en toewijding een waardevolle bijdrage zal kunnen leveren aan de verdere ontwikkeling van de vereniging en wensen haar veel succes!

Gerelateerd nieuws

De voorzitter vertelt

Een leuk stuk stond deze week in de MijnGazet. Onze voorzitter vertelt… onder andere over ons mooie Theaterconcert van 2 december. Lees het stuk hier!

Lees meer »

Jubilarissen gehuldigd

Afgelopen ledenvergadering waren er weer 3 jubilarissen die allemaal 12,5 jaar lid zijn van onze vereniging. De jubilarissen werden door de voorzitter onderscheiden met het

Lees meer »