20-01-2019 14:57 Leeftijd: 31 days

In Memoriam: Jan van Meijel

Helaas moeten we melden dat ons ere-lid Jan van Meijel op donderdag om 16.30 uur is overleden. Jan was een korte tijd ziek. Vanuit de vereniging is in de kerstperiode voorzitter Raimond Verhoef nog bij hem geweest om hem een kerststukje te brengen. Hij is 85 jaar oud geworden.

Jan van Meijel is op 1 maart 1980 lid geworden van onze vereniging. Als bestuurslid heeft hij zich jaren ingezet voor onder andere de ledenadministratie, de muziekcommissie en PR. Als dank voor zijn inzet is hij tot ere-lid van de vereniging benoemd. Ook als ere-lid is hij altijd erg betrokken gebleven en was hij meestal aanwezig bij de jaarvergadering en vaak te zien tijdens de concerten.

De wens van Jan was om de uitvaart muzikaal te laten opluisteren. Dit zullen we invullen middels een combo.

We zullen hem in gedachte houden als een bijzonder verenigingsmens en wensen de familie veel sterkte toe.