Bestel je kaarten

Kaarten voor het concert zijn nu te koop via onze ticketshop. Klik hieronder op de knop om online kaarten te bestellen. 

Als sponsor aanmelden

Een themaconcert als dit is niet mogelijk zonder sponsoring van bedrijven. Heb je een sponsorbrief ontvangen en wil je aangeven of je wel of niet wilt deelnemen als sponsor? Klik dan hier!

Onze sponsoren

Wat kun je verwachten?

Op zaterdag 2 december zal in de Hanenhof een themaconcert plaatsvinden van Harmonie St. Cecilia 1866 Geleen. Tijdens deze muzikale theater-avond wordt je door Marcha en Peter meegenomen in een kroegentocht door Geleen. De kroegen zijn herkenbaar in Geleen en uiteraard is in elke kroeg een ander themafeest bezig. Van sport, tot Hollands tot pop zal voorbij komen. Peter komt speciaal naar Geleen voor de bruiloft van zijn schoonmoeder, maar zal hij op tijd thuiskomen na de kroegentocht?

Het belooft een dynamische show te worden, waarbij de regie in handen is van Mike Severens, Marcha wordt gespeeld door Lonne Kielen en Peter door Bart Wolters. Uiteraard wordt het geheel muzikaal omkleed door ons harmonieorkest en de drumband en zullen ook onze majoretten de show aanvullen. 

Naast ons harmonieorkest, onze drumband én majoretten wordt het muzikale deel ondersteund door enkele muzikanten op o.a. basgitaar en toetsen. Gezongen wordt onder andere door  Bas Kielen en Maurice Geilen.

Ticketsoorten

Er zijn verschillende ticket-soorten te koop. Een reguliere kaart geeft toegang tot het concert en een zitplaats in het lichtgele gedeelte.

Wilt u een zitplek vooraan en wilt u gegarandeerd met de groep bij elkaar zitten, bestel dan premium tickets. Alle premium tickets uit dezelfde bestelling zullen gegarandeerd bij elkaar kunnen zitten vooraan in de zaal. Daarnaast krijgt u bij een premium ticket één consumptie gratis.

Wilt u genieten van een V.I.P. behandeling tijdens het concert, dan is de VIP-kaart de beste keuze. Als V.I.P. wordt uw jas weggehangen, heeft u vooraf en in de pauze toegang tot ons VIP-café waar u een drankje kunt nuttigen en ontvangt u iets te drinken tijdens het concert. Uiteraard heeft u een gereserveerde zitplaats vooraan.

Sponsorpakketten

Voor sponsoren zijn er verschillende sponsorpakketten beschikbaar. Neem contact op via themaconcert@harmoniegeleen.nl voor meer informatie of vul dit formulier in.