Harmonie loopt door straten voor donateursactie

Dit jaar wordt de donateursactie weer gelopen in Oud-Geleen en Haesselderveld. Maar in verband met het jubileum heeft de vereniging dit jaar meer geld nodig dan andere jaren. Daarom heeft het bestuur gedacht om het eens anders aan te pakken.

De nieuwe aanpak houdt in dat de harmonie al spelend door de straten van Oud-Geleen en de wijk Haesselderveld loopt. Tegenlijkertijd zullen leden, ere-leden en bestuursleden langs de deuren gaan om deur aan deur te collecteren voor onze vereniging. 

Het veel genoemde excuus ‘We zien de harmonie toch nooit’, gaat dit jaar dus niet op! En we hopen natuurlijk dat u als bewoner ons ook zult belonen voor de moeite en een extra donatie doet. Deze kunnen wij namelijk goed gebruiken voor het realiseren van onze nieuwe uniformen en de organisatie van het promsconcert, waar u op 15 oktober deze nieuwe uniformen als eerste kunt komen bewonderen!

Als donateur bent u van harte uitgenodigd op ons GRATIS toegankelijke concert bij de cafés aan de Marcellienstraat op 24 juni om 20.00 uur.

De harmonie zal op 15 en 16 juni de meeste straten van de wijk doorlopen. Helaas kunnen we niet alle straten bereiken, maar we hopen dat u ons van ver al hoort aankomen en klaar staat voor onze collectanten!

Alvast bedankt voor uw gulle gift!

De routes die gelopen zullen worden: Route 1 en Route 2

Gerelateerd nieuws