Eerste drie filmpjes promsconcert online!

Inmiddels is de eerste batch van de DVDs van het Promsconcert 2011 uitverkocht. De tweede oplage is in bestelling. Voor de mensen die zitten te wachten om de DVD te bemachtigen zijn er drie filmpjes van de DVD op YouTube geplaatst.

Het gaat om een opname van de drumband, majoretten en het harmonieorkest. Van de show van de drumband is de act van ‘De jonges van de boew’ te zien. Hieruit blijkt maar weer niet alleen de muzikale kwaliteit van de onze drumband, maar ook het feit dat zij enorm leuke entertainment kunnen verzorgen.

De majoretten laten hun traditionele twirl show even achterwege en hebben een moderne show ingestudeerd. Ook deze hebben we gepubliceerd op YouTube.

Tenslotte heeft de harmonie naast enkele echter harmonie stukken ook moderne pop-muziek gebracht in samenwerking met Sunsofa. Van dit swingende deel van het Promsconcert is nu het nummer ‘That man’ van Caro Emerald op YouTube geplaatst.

De fimpjes zijn te vinden op ons YouTube kanaal of via de pagina’s van de drumband, majoretten en harmonieorkest!

Gerelateerd nieuws