Anny Petitjean gekozen tot ere-lid

Tijdens de algemene ledenvergadering van vrijdag 9 maart jongstleden is bestuurslid Anny Petitjean gekozen tot ere-lid van de vereniging.

Totaal onverwacht ging Guido tijdens de jaarvergadering naar een agendapunt dat niet op de reguliere agenda stond: de verkiezing van een ere-lid. Anny werd voorgedragen als ere-lid vanwege haar geweldige staat van dienst binnen de vereniging. 

Ze is al 29 jaar lid van onze vereniging als bestuurslid. Haar grootste passie is het coördineren van de majoretten en ze is er dan ook altijd bij als de meisjes op concours gaan. Anny is echter ook al jaren verantwoordelijk voor het organiseren en registreren van de uniformen. Als een lid aangeeft dat zijn/haar uniform niet meer goed past, dan is er binnen enkele dagen een afspraak gemaakt om een nieuw jasje of broek te passen zodat iedereen er netjes bijloopt. 

En alsof dat nog niet genoeg is, is Anny elke vrijdag aanwezig op de repetitie van de harmonie, houd ze de afmeldingen bij en regelt ze alle losse eindjes waar niemand anders aan denkt. Een enorm betrokken persoon, iemand die elke vereniging nodig heeft.

Het bestuur had daarom gedacht dat Anny het ere-lidmaatschap verdiende, en de leden stemden daar volledig mee in! Anny, van harte gefeliciteerd met deze titel, bedankt voor alle inzet de afgelopen jaren en in de toekomst!

Gerelateerd nieuws