Nieuwe vloer voor het repetitielokaal

Op verzoek van Ramon is de vloer van het repetitielokaal voorzien van vloerbedekking. Roger Eurelings heeft kunnen regelen dat we gratis 100 m2 vloerbedekking kregen. Helaas was de kleur niet zelf te bepalen. En wat bleek: het was ook niet één kleur!

Het is nu dus een dolle boel geworden. Op zaterdag 10 maart is het bestuur begonnen met het poetsen en opruimen van het lokaal. Daarna werd al snel een stuk vloer dicht gelegd met vloertegels. Doordat alle tegels van verschillende kleuren zijn, was het resultaat toch iets te druk.

Daarna is geprobeerd om de tegels te sorteren en is er gekozen om de tegels in blokken van vier neer te leggen. Al met al is er de hele ochtend en een gedeelte van de middag doorgewerkt om de hele ruimte, toch in totaal honderd vierkante meter, dicht te leggen.

Het resultaat mag er zijn. Een tikkie druk, maar wel gezellig! En nu maar hopen dat de accoustiek er op vooruit is gegaan!

Het verzoek aan de muzikanten van het harmonieorkest is om een doek mee te nemen zodat de nieuwe vloerbedekking niet doordrenkt raakt met speeksel. Dat is wel zo hygiënisch!

Gerelateerd nieuws