Leerlingen BS de Duizendpoot maken kennis met muziek

Gisteren is er op basisschool de Duizendpoot een muziekles gegeven door de harmonie. In deze muziekles werd uitleg gegeven over de verschillende muziekinstrumenten, muziek maken en uiteraard de harmonie. Ook kregen de leerlingen de gelegenheid om zelf op een instrument te blazen, wat natuurlijk iedereen wel even wil proberen!

Verschillende kinderen bleken talent te hebben! De harmonie biedt daarom proeflessen aan om op een betere manier kennis te maken met het bespelen van een instrument. Tijdens de proeflessen krijgen de kinderen allemaal een eigen instrument en kunnen ze onder begeleiding van een ervaren muzikanten leren hoe het instrument bespeeld wordt. Het blijkt dat de kinderen na een les van 45 minuten al een kort liedje kunnen spelen!

De proeflessen voor BS de Duizendpoot zullen weer plaatsvinden op 2 maart. De kinderen krijgen dan les op trompet en klarinet. Heb je interesse om deel te nemen aan deze gratis proefles? Neem dan contact op met het secretariaat, ook als je niet op BS de Duizendpoot zit!

Gerelateerd nieuws