Ledenwerving op scholen en proeflessen

Gisteren is er op basisschool de Driesprong een muziekles gegeven door de harmonie. In deze muziekles werd uitleg gegeven over de verschillende muziekinstrumenten, muziek maken en uiteraard de harmonie. Ook kregen de leerlingen de gelegenheid om zelf op een instrument te blazen, wat natuurlijk iedereen wel even wil proberen! De dag ervoor werd de school bezocht door de majoretten, die alles konden uitleggen over het twirlen.

Verschillende kinderen bleken talent te hebben! De harmonie biedt daarom proeflessen aan om op een betere manier kennis te maken met het bespelen van een instrument. Tijdens de proeflessen krijgen de kinderen allemaal een eigen instrument en kunnen ze onder begeleiding van een ervaren muzikanten leren hoe het instrument bespeeld wordt. Het blijkt dat de kinderen na een les van 30 minuten al een kort liedje kunnen spelen!

Ook BS de Kluis en BS de Duizendpoot worden de komende weken weer bezocht. Alle kinderen krijgen een gratis proefles aangeboden. De kinderen krijgen dan les op saxofoon, dwarsfluit of trommel. Heb je interesse om deel te nemen aan deze gratis proefles? Schrijf je dan in via http://harmoniegeleen.nl/proefles. Je mag ook deelnemen als je niet op één van de genoemde basisscholen zit! Wil je meer informatie? Kijk dan eens op onze Lid Worden pagina.

Gerelateerd nieuws