“Join the Band” van start op BS de Driesprong

Het project “Join the Band” is van start gegaan op BS de Driesprong. Leerlingen van groep 5 en 6 kunnen hier na school GRATIS aan deelnemen. Gedurende 12 weken krijgen ze muziekles en het project wordt afgesloten in samenwerking met de harmonie. Hopelijk kunnen we zo weer nieuwe leerlingen enthousiast maken. 

Er is nog ruimte in het project, dus ken jij nog kinderen in groep 5/6 van BS de Driesprong, dan kunnen ze nog deelnemen. Aanmelden kan via www.inuitvoering.com

Leerlingen van groep 7 hebben vorig jaar een deel van het MusicKids project gedaan en kunnen dit jaar nog een vervolg krijgen bij onze vereniging. Inmiddels hebben zich daarvoor 2 leerlingen aangemeld. Zij starten vrijdag met de muziekles. Aanmelden voor deze groep kan via http://harmoniegeleen.nl/musickids

Gerelateerd nieuws