Meld je aan voor de jeugd play-inn

Harmonie St Cecilia 1866 Geleen bestaat dit jaar 150 jaar. Om dat te vieren organiseren we het gehele jaar diverse activiteiten voor jong en oud. Voor de jeugdige muzikanten staat er op zaterdag 5 maart 2016 een play-inn dag gepland. 

Deelname aan deze dag staat open voor iedere muzikant jonger dan 18 jaar en die een blaas- of slagwerkinstrument bespeelt dat voorkomt in een harmonie of fanfare. Spelniveau vanaf ongeveer HAFA A is gewenst. Het repertoire zal spetterend en gevarieerd zijn. 

De dag zal ’s ochtends om half tien beginnen met de repetities en workshops en ’s avonds vanaf half acht afsluiten met een grandioos concert in gala waaraan het orkest, de slagwerkgroep en ook onze majorettes zullen deelnemen. 

De dag is volledig verzorgd van ochtend tot avond, inclusief een lunch en diner. Zelf dien je uiteraard te zorgen voor gala-kledij voor het concert ‘s avonds. Na aanmelding zul je meer informatie ontvangen.

Voor deelname wordt een eigen bijdrage gevraagd van 10 euro. Dit bedrag dient vooraf per bank te worden overgemaakt.

Opgeven voor deze geweldige dag is nog mogelijk tot 10 februari via deze pagina.

Gerelateerd nieuws

Muziekdag groot succes

Vanochtend deden meer dan 30 enthousiaste kinderen mee met een Dans of Djembé workshop. Na een lekkere lunch mochten zij in de middag hun kunsten

Lees meer »