Speculaasactie weer van start

Hij is er weer! De jaarlijkse speculaas actie. Ook dit jaar kun je voor € 4,25 een heerlijk pakje speculaas kopen van circa 250 gram. De pakjes kun je bestellen tot 15 november en worden vanaf november uitgeleverd. Bestellen kan nu al bij de leden van de vereniging of online via https://harmoniegeleen.nl/speculaas

De speculaas wordt gebakken door Dukers in Hunsel, waar een van onze leden zelf meebakt. Online bestellingen worden thuisgebracht (in Geleen) of kun je ophalen bij de oud-papier container op het Schuttersplein op de 1e zaterdag van de maand tussen 9.00 en 12.00 uur. Als je bij een van onze leden besteld zorgen zij voor de bezorging. 

Vraag je vrienden, familie of vrienden of ze ook een pakje willen. De opbrengst van deze actie komt uiteraard ten goede aan de vereniging.

Gerelateerd nieuws

In memorial: Jo Steskens

Helaas bereikte ons het nieuws dat ons oud-lid en oud-tambourmaître Jo Steskens is overleden. Jo is lid geweest van 1998 tot 2014 van de drumband

Lees meer »

Muzikaal de zomer in op 7 juli

We gaan de vakantie inluiden met een mooi zomerconcert. Alle geledingen van de harmonie zullen zich presenteren en zelfs samen optredens verzorgen. Al nieuwsgierig geworden?

Lees meer »