Rundje Vasteloavend in Awt-Gelaen

Geen echte optocht dit jaar maar toch carnavalsmuziek in de straten! De harmonie is blij dat we weer muziek mogen brengen in Oud-Geleen. Daarom lopen we zondag 27 feb om 13 uur een Rundje Vastelaovend vanaf het Hubertushuis via de Norbertijnenstraat, Past. Vonckenstraat, Basisschool De Driesprong, Itterbeek, Bosbeek, Penrisstraat, Oud Geleen Vivantes, Café de Pesch, Cafe Wilhelmina – Oud Geleen, T Kleine Verschil, Bie de Burgemeister en dan via de Pieterstraat weer terug naar het Hubertushuis. Aansluitend kun je om 14:11 uur gaan kijken naar de alternatieve optocht van Sjtadsvastelaovesvereniging De Flaarisse Gelaen

Kom je kijken? En woon je in één van deze straten, dan hang gerust de vlag uit!We wensen iedereen drie mooie dagen!

Gerelateerd nieuws

Jubilarissen gehuldigd

Afgelopen ledenvergadering waren er weer 3 jubilarissen die allemaal 12,5 jaar lid zijn van onze vereniging. De jubilarissen werden door de voorzitter onderscheiden met het

Lees meer »

Wisseling secretariaat

Afgelopen zondag 10 april heeft de algemene ledenvergadering plaatsgevonden. Tijdens deze vergadering was bestuurslid en secretaris Tom Kleijkers aftredend. Tom heeft al enkele jaren geleden

Lees meer »