Uniek Geleens kaartspel in ontwikkeling

Er staat iets unieks te gebeuren in Geleen. Onze vereniging is namelijk bezig met het ontwikkelen van een kaartspel voor, door, met en van Geleense verenigingen en bedrijven. Een spel wat nog vele jaren in omloop zal zijn in de Geleense kroegen en huiskamers.

Het kaartspel bestaat uit twee sets speelkaarten van 52 stuks. Een kaartspel waarbij Geleen in al haar facetten op een originele manier onder de aandacht wordt gebracht door het personaliseren van speelkaarten. Wij hebben gekozen voor (persoonlijke) afbeeldingen van bekende verenigingen op de kaarten van ‘Boer’, ‘Vrouw’ en ‘Heer’. Bekende gebouwen en monumenten staan afgebeeld op de ‘Aas’-kaarten. Wij geven twee setjes speelkaarten uit waarvan op één setje Oud Geleen, als oudste wijk van Geleen speciaal wordt uitgelicht. Vervolgens zijn bedrijven benaderd die de uitgave van dit kaartspel willen sponsoren door vermelding van hun bedrijfsnaam en -logo op de individuele kaarten ‘2’ tot en met ‘10’. 

Dit originele kaartspel in een beperkte oplage van 1.500 stuks zit in een luxe verpakking en bevat twee unieke setjes speelkaarten. Het kaartspel wordt verkocht voor een vaste verkoopprijs van €15,=.  

De verkoop van deze kaartspellen zal naar verwachting starten rond de feestdagen van december 2022. 

Wij hopen dat de kopers van onze speelkaarten met een glimlach en greuëtsj op Gelaen hun favoriete kaartspel zullen spelen.

Wil je een kaartspel bemachtigen? Wees er snel bij en bestel nu alvast op deze website! Zodra het spel beschikbaar is krijg je per e-mail bericht waar je het kunt komen ophalen.

Heb je een Geleens bedrijf en wil je nog adverteren op één van de speelkaarten? Er zijn nog sponsorplekken beschikbaar. Neem dan contact met ons op via dit formulier.

Gerelateerd nieuws

Lions bieden riante cheque aan

Op zaterdag 25 mei aanstaande organiseerde Lionsclub Sittard-Geleen samen met ondernemers in Oud Geleen een “Sjmartlappe-sjpektakel” voor het goede doel. De opbrengst van het “sjpektakel” was

Lees meer »