Gratis muziekdag voor jeugd op 11 juni

Op zondag 11 juni 2023 organiseert Harmonie St. Cecilia 1866 een muziekdag. In de ochtend zijn er vanaf 10.30 uur workshops Dans en Djembé in het verenigingslokaal bij het Hubertushuis. Na een gezamenlijke lunch, aangeboden door de vereniging, laten de deelnemers ’s middags vanaf 13.30 uur samen zien en horen wat zij ’s ochtends geleerd hebben. 

Deelname aan de workshops is gratis en je hebt geen ervaring nodig, wél gezond enthousiasme. De workshop Djembé is voor jongeren van 6 jaar en ouder, de workshop Dans is voor kinderen van 6 – 11 jaar. En…. je bent sowieso niet alleen. De leerlingen en jeugdleden van de vereniging doen ook mee! Er is wel een maximaal aantal deelnemers dus meld je nu alvast aan!

Vertel je vrienden, bekenden over deze leuke en ongedwongen kennismaking met muziek of neem je broer, zus, of ouders mee.

Diezelfde zondagmiddag is vanaf 13.30 uur de voorspeelmiddag van onze vereniging in de grote zaal van het Hubertushuis in Geleen. Daar laten dus eerst de deelnemers van de workshops zien wat je in een ochtend kunt leren. 

Aansluitend laten de leerlingen van de vereniging aan ouders, familie en bekenden horen en zien wat zij het afgelopen jaar hebben geleerd. Zij doen dit als solist of als ensemble.

Ga naar de project-pagina en meld je aan!!! 

Gerelateerd nieuws

Muziekdag groot succes

Vanochtend deden meer dan 30 enthousiaste kinderen mee met een Dans of Djembé workshop. Na een lekkere lunch mochten zij in de middag hun kunsten

Lees meer »