Het laatste nieuws

Het laatste nieuws over de vereniging altijd beschikbaar via onze website, of via onze RSS feed. Meer informatie over RSS klik dan hier.

Nieuws

03-10-2020 14:45 Leeftijd: 257 days

Eloy Salden nieuw bestuurslid

Algemeen
Door: Secretariaat

Afgelopen ledenvergadering op 27 september werd Eloy Salden gekozen tot bestuurslid van onze vereniging. Eloy is al jaren lid en begonnen bij de drumband. Hij is multi-inzetbaar daar zowel als drummer, maar ook als melodisch slagwerk. Na enkele jaren begon het echter ook te kriebelen om een blaasinstrument te gaan spelen en is hij trombone gaan spelen in het harmonieorkest. Hij combineert nu beide onderdelen met een bestuursfunctie. Als bestuurslid is hij in beide onderdelen betrokken in zowel de muziekcommissie van het harmonieorkest als de drumbandcommissie. Daarnaast vindt hij het ook leuk om allerhande zaken binnen de harmonie te organiseren en coördineren. Eloy, welkom bij het bestuur!

Naast deze verkiezing waren er ook 4 jubilarissen die in het zonnetje werden gezet. Twee leden waren 12,5 jaar lid van onze vereniging en twee leden waren inmiddels 25 jaar lid van de bond. Allemaal van harte gefeliciteerd! 

Ten slotte trad Peter Ickenroth af als bestuurslid. Hij heeft zijn periodes binnen de vereniging volgemaakt en vond het tijd worden om het stokje over te geven aan de volgende lichting. Peter, van harte bedankt voor alle inzet de afgelopen jaren en we weten inmiddels dat we voor hand en span-diensten altijd op je kunnen rekenen.


comments powered by Disqus

Archief

Meer nieuws is te vinden in het nieuwsarchief. 

© 2001-2018 Deviation Media Solutions  | Privacy Policy