Harmonie organiseert proeflessen op klarinet en trompet

Op basisschool de Driesprong is afgelopen weken een muziekles verzorgd door de harmonie. Tijdens deze muziekles is uitleg gegeven over het bespelen van een instrument en de verschillende instrumenten in een harmonieorkest. In aanvulling op deze les biedt de harmonie nu gratis proeflessen aan voor geïnteresseerde leerlingen.

Tijdens deze proeflessen krijgen de leerlingen 45 minuten les op trompet en 45 minuten les op klarinet. Ze krijgen dus de mogelijkheid om vrijblijvend beide instrumenten te proberen. Tijdens de proeflessen krijgen de ouders/verzorgers uitleg over de harmonie, lidmaatschap van de vereniging, en uiteraard de voordelen, kosten en mogelijkheden van het volgen van een muziekopleiding via de harmonie.

De proeflessen zijn gratis voor alle leerlingen van BS de Driesprong. Vooraf aanmelden is wel noodzakelijk, want er is maar een beperkt aantal instrumenten beschikbaar per les. Mocht je je willen aanmelden, neem dan contact op met de secretaris, Tom Kleijkers, via secretariaat@harmoniegeleen.nl of 06-51444360.

De muziekles en proeflessen actie zal ook worden herhaald op andere basisscholen binnen het verzorgingsgebied van de harmonie.

Gerelateerd nieuws