Gluck-Auf feestavond uitverkocht!

Vrijdag is het zo ver! Op de markt in Geleen zal de Glück-auf feestavond worden georganiseerd. De “Glück Auf Feestavond” wordt  een boeiende avond met uniek beeldmateriaal gepresenteerd door de Heemkundevereniging Geleen, bijzondere (koel) muziek en met prachtige verhalen.

Een fantastische avond die ons terug brengt naar de meest dynamische periode van onze regio en die de Westelijke Mijnstreek grote welvaart heeft gebracht. 
Een prima voedingsbodem dus voor een echte “Maurits-Koempelreunie”.

Onze harmonie zal samen met Harmonie Augustinus en Harmonie Lindenheuvel één groot orkest vormen en de muzikale noot verzorgen in dit schitterende programma. Ben Erkens en Henk Steijvers van Carboon nemen de zang voor hun rekening met de bekende teksten van de liedjes van Carboon.

Het wordt een geweldige avond. Gisteren is gebleken dat de tent volledig is uitverkocht! 1350 mensen kunnen genieten van deze live-show en L1 zal opnamen maken die later op de radio nog terug te horen zijn.

Tot vrijdag!

Meer info: www.mpfeesten.nl

Gerelateerd nieuws